През септември изненадващо стана ясно, че Маджурова, прочула се навремето като участник в риалити формата „Биг Брадър“, е станала майка за втори път. След като гушна първата си дъщеря Мириам преди три години, туркинята от Бургас първо бе в отпуск по майчинство, а после стана водещата на развлекателния сегмент в предаването „Тази сутрин“ по Би Ти Ви. Години обаче кариерата й бе свързана с „На кафе“, където бе репортер. Двете бебета се появиха на бял свят в началото на деветия месец от нейната бременност с тегло от 2700 грама и бяха кръстени Василиа и София. Интересен факт е, че за семейството на партньора ѝ близнаците далеч не са новина, защото Стоян има брат близнак=

40 дни след раждането Зейнеб събра близки и приятелки на погача на двете момиченца, чиито лица никога не показа в интернет. Няма кадър и каката Мириам, така че може само да предполагаме, че те са красиви като майка си. Маджурова пък е наследила красотата от майка си, която също бе на стилния купон. Масата бе обсипана с рози, а многодетната майка бе в бяла асиметрична рокля, която разкри, че бързо е възвърнала фигурата си след бременността. Въпреки че разделиха професионалните си пътища в двете конкурентни телевизии, Гала и Зейнеб си останаха много близки приятелки. Въпреки че вече му роди три дъщери, Стоян Балевски все още не се е бракувал за туркинята. Той обаче й осигурява висок стандарт на живот, но заради бизнеса си прекарва много време във Великобритания, където живее и брат му.

Двамата се срещат преди 9 години. Запознават се чрез общи приятели. Макар да се познават известно време, след години попадат в една компания, където се преоткриват. След като той вече е в живота й, тя става по-балансирана, призна самата Зейнеб.