Позабравената изпълнителка, чиято последна песен излезе преди половин година, но доста почитатели дори не разбраха за нея, е далеч по-активна в създаването на уж скандално видео съдържание. Явно обаче както вади по една песен на половин година, така Гери-Никол чете и новините, защото сега реши да напомни за себе си, като диша от балон.

Hotnews.bg припомня, че дебатът за райския газ се водеше преди даже повече от шест месеца и последва забраната му за продажбата на непълнолетни и употребата му в закрити обществени места с решение от парламента. Едва пред уикенда обаче Гери пусна снимки как диша от балон и показва среден пръст, нещо, което направи още преди години младата майка Сузанита. Явно Гери-Никол изостава и от музикалните тенденции, и от създаването на видео съдържание. По всичко личи, че варненката е приключила с кариерата си на певица и сега ще бъде просто поредната инфлуенсърка.

Очевидно обаче трябва да се запише на курс при някоя от по-оборотните в социалните мрежи, за да спре да се излага с омръзналите ни въртене на дупари, показване на средни пръсти и дишане от балон и да се "модернизира".