Певицата кърми своя наследник и успява да замрази мляко във фризера за следващи хранения на малкото човече. Това сподели пред "България днес" щастливата майка на изпълнителката Шенай Кузева. Бабата на Матиас все още не е видяла на живо своето второ внуче заради настинка, а засега това се случва само по телефона. Шени праща мед с орехи и други природни продукти на младата майка, за да й помогне с подсилването на организма.

"Отстрани се опитвам да се грижа за нея. Мъчно ми е, че не съм до тях, но и това ще стане. После всички ще се редуваме, без да се ревнуваме", смее се радостната баба на пеленачето. Матиас дойде със секцио на бял свят в последния момент заради големите си размери вместо по естествен начин, какъвто лекарите от пловдивската болница "Селена" и Сузи предвиждаха по време на бременността.

"Бебето е много добричко и послушно, стига да се е нахранило. Марк неотлъчно помага на Сузи. Редуват се през нощта да стават и да го хранят. Все едно цял живот е гледал деца. Зет мечта е! Или го има, или го няма един мъж това", казва Шенай. В понеделник свалиха конците на Сузи и възстановяването й върви по план. Макар и още с болки при движенията, нормални за следоперативния период на родилките, щерката на Шенай не се оплаква. "Сузи ми споделя, че забравя всякакви болки, като му види личицето. Всеки ден и всяка секунда благодаря на Бог, че всичко мина добре. Всички вече спим по-спокойно", споделя още Шенай и добавя, че другата й дъщеря, която също има момче (на 1,6 г. - б.а.), дава съвети и напътствия на Сузанита за кърменето и всичко необходимо за една млада майка в първите дни след раждането.