Жената на Бен Афлек е добавила и подписа си върху черния фон, което според повечето фенове е реклама за нов проект. Какъв точно обаче засега остава тайна, но западните медии напомнят, че през 2021 година тя подписа дългогодишен договор с "Нетфликс" за създаване на филми и телевизионни програми. В момента в инстаграм профила на Джей Ло няма никакви снимки, за разлика от този във Фейсбук.

Предишното съдържание остава видимо и на официалните страници в Twitter и TikTok, но всички профили са с черен кръг на мястото за снимка, където може да бъде видят и подписът на звездата. Дали обаче отново не се е разделила с Афлек, притесняват се почитатели, който помнят първата раздяла на новобрачните. Черното пък накара много фенове да изкажат съболезнования, но отговор дали някой от фамилията на актрисата и певица наистина е починал все още няма.

Според "Върайъти" Джей Ло може да обяви излизането на нов албум, но като се има предвид нейната бизнесимперия, напълно е възможно да става дума и за нов продукт в козметичната линия на мадам Афлек.