Най-пресният слух там е, че след дълги месеци търсене шефът Антон Хекимян най-накрая е избрал коя да наследи внезапно напусналата Биляна Гавазова. Това е Алекс Кръстева. Бившата водеща на „Тази събота и неделя“ се завръща на работа след година майчинство и най-вероятно ще я направят лице на „Тази сутрин“. Александра Кръстева, за която преди време стана ясно, че е сестра на певицата и актриса Антоанета Добрева – Нети, слезе от екрана в края на май миналата година, като съобщи, че е бременна. Преди дни тя и съпругът й – бизнесменът Владислав Стоянов, отпразнуваха първия рожден ден на своя син Виктор.

В бТВ първата година на бебето обикновено е моментът, в който майката се връща н работа – там рядко ползват допълнителната година отпуск, която се полага по закон. Алекс няма да направи изключение. Тя вече подготвя почвата за завръщането си в нюзрума, а дни преди рождения ден на детето се появи и на партито за 22-рата годишнина на новините в телевизията, пише "Уикенд".

Антон Хекимян няма как да върне къдрокосата си колежка в „Тази събота и неделя“. В новините също няма нужда от нови водещи. Алекс може да се окажа идеална партньорка за Златимир Йочев. Неговата бивша колежка Биляна Гавазова напусна през пролетта и оттогава той работи като вол сам в предаването с продължителност три часа и половина. То е замислено с идеята, че ще се води от двама души, които да си делят темите. Но това вече месеци наред не се случва.