"Бих имал нещо против, ако не е щастлива и ако не си върши работата добре", заяви той на въпрос на фен в инстаграм. Досега клюката твърдеше, че той предпочита блондинката да се съсредоточи в кариерата си, вместо да бъде муза на победителя от "Биг Брадър". Преди месеци двамата влюбени отказаха покана за телевизионно интервю точно заради Галин.

Днес обаче той е наясно, че чувствата между двамата са силни, но не пречат на Лидия да пее по участия. Затова и трябва да приеме любовта им, без да се цупи. През август новата звездна двойка официално се показаха като двойка. Наско и Лидия се награбиха пред феновете си първо в дискотека в курорта Слънчев бряг, в която имаха участие, а преди това се целуваха и зад кулисите на фестивал" в Бургас.

Лидия и Наско са заедно от ноември миналата година, припомня Hotnews.bg. По всичко личи, че връзката им е сериозна, но двамата дълго време я пазеха в тайна. Не коментираха любовните си отношения, не споделяха и общи кадри в социални те мрежи, където иначе са доста активни. Запазиха мълчание даже, когато се разбра, че са влюбени, а феновете им вече неведнъж ги засичаха заедно.