Макар че вложи огромна енергия и демонстрира впечатляваща сила, домакинята Аксения Михайлова падна с 1 на 9 от голямата си съперничка в предаването, хандбалистката Камелия. През осмия сезон, „Мостът на времето“, между двете тлееше напрежение, което се превърна в пожар на Арената. Въпреки че отпадна на метри от финала, Аксения си тръгна с достойнство и видимо доволна.

„Щастлива и удовлетворена съм, че имах възможността да участвам в толкова тежка битка. Жадувах я и, макар да не я спечелих, я изживях. Полусбъднах мечтата си да стигна до финала“, каза тя, преди да се прибере при близките си

Във „Фермата“ Аксения извървя дълъг и вълнуващ път. От жена, която създаваше постоянно напрежение в първите седмици от предаването, тя се превърна в обичана и уважавана участничка, и успя да създаде силни приятелства. В сблъсъка за оцеляване срещу Камелия обаче Аксения излезе пренавита, с видимо бушуващи емоции. През следващата седмица предстоят най-напрегнатите дни във „Фермата“, а в събота ще станем свидетели на грандиозния и непредсказуем финал. На 10 декември от 20:00 часа зрителите на bTV ще имат възможност отново да проследят вълнуващата развръзка на сезона и онлайн, в 360-градусов стрийм.