Това твърди акушерката на Криско, Мария Илиева и Димитър Рачков в интервю за Woman.bg. Според нея 100 хиляди лева заслужава Иван. „Според мен, "Фермата" трябва да спечели човек, който е коректен, справедлив, търпелив и екипен играч. За мен това е Иван“, категорична е докторката.

„Влязох във "Фермата", за да преживея едно по-различно приключение, да избягам от ежедневието си и да се предизвикам, но също и да покажа, че жените над 50-годишна възраст все още са в разцвета на силите си. Като подарък от предаването си взимам емоцията, приятелството и опита. Доказах, че жените на моята възраст не трябва да се отказват, а да грабват всеки момент от живота, защото всяка секунда е уникално преживяване. Смятам, че това се видя и на екрана“, коментира тя.

Най-голямо удоволствие ми доставяше грижата за животните. За мен беше предизвикателство да предотвратя проблем с вимето на една от кравите. Почувствах се много удовлетворена и от грижите около малкото, изоставено теленце Рошко. Направих всичко възможно то да не усети липсата на майка си. Не ми е било трудно в стопанството, преживяването ми носеше главно удоволствие“, обяснява Мажена.

В родината е майката на лекарката, но тя е категорична, че не съжалява за избора си да живее у нас. „Тук е моята любов, моето семейство, моите приятели и колеги. Полша си остава моята родина. В България ме дразни криворазбраната цивилизация“, казва още Мажена.