Бившият вратар на "Левски" и настоящ на "Спортист" (Своге) Стефано Кунчев я дари с първороден внук. Малкият се казва Антоан. Появил се е на бял свят в болницата "Шейново" с размери 51 см и 3,700 кг.

"Много съм щастлива, но и малко тъжна, защото не можах да присъствам - коментира Марина пред "България днес". - Не смея да пътувам, защото се заяждат по границите, ако си с руски паспорт. А аз съм две в едно - хем с руски паспорт, хем от Чечня. Догодина пролетта ще ми издадат италиански, защото правя 5 години тук. Взема ли го, веднага ще отпътувам за България да го нагушкам. Ще трябва да компенсирам пропуснатите месеци. Бебето е много красиво, беличко, с пухкави устнички", щастлива е блондинката с огромен силиконов бюст.

Марина Сучкова доби популярност във "Фермата" през сезон 2017. Тя е чеченка, избягала от войната в Русия през 90-те години на миналия век. От първия си брак има две деца, като големият й син е именно бившият вратар на "Левски". Преди няколко години Марина се омъжи за доста по-възрастния от нея италианец Франко и замина да живее при него на остров Липари, недалеч от Сицилия.