„Много си хубава бе, Андреа!“, така бе приветствана фолк певицата от Аня Пенчева. Срещата между двете обаче е виртуална по време на лайв на изпълнителката в Инстаграм. В него не- очаквано попадна и 65-годишната актриса.

Смятаната за вечен секссимвол в киното не е от жените, които биха похвалили така друга жена и то публично, но и Андреа не й остана длъжна. „Приятно ми е да се запознаем! И ти също си много хубава“, отвърна бившата пайнерка. Виновник за засечката им по камера се оказа Иво Аръков, който в този момент е бил с Пенчева в Габрово заради съвместно представление. След това актьорите се отбили в местната кръчма и измежду хапката и пийката се включват в живото излъчване на Андреа в социалната мрежа.

„Имаме си певица, имаме си хайдушка маса", хвали се пред нея Аръков, а блондинката ревностно пожела да разбере коя им пее. „Искам да знам коя ви е певицата!", категорично попита тя, след което актьорът обясни, че е страхотна, но всъщност Андреа е по-добра от нея, пише "Галерия". „Ако беше тук, знаеш ли какво шоу щяхме да направим, можехме да си изкараме много хубаво“, поласка я отново мачото.