Преди да започне аферата си с 50-годишната прима на попфолка, той имал вземане даване с друга певица на над средната възраст – 44-годишната Татяна. Глория обаче завидяла на колежката си и отмъкнала най-безпардонно гаджето й. Тук стигаме до любопитните подробности за уменията в леглото на мачото, които дават за него както Татяна, така и Глория. Татяна била по-обрана и казвала само, че в леглото Добромир бил много добър. По-разточителна по темата обаче е Глория, която споделя без свян, че младокът е направо бог в леглото и че нощите с него я подмладяват.

„Явно това е търсила цял живот Глория.Най-после е доволна. Хем млад, хем я слуша, защото тя е човекът с парите, хем я задоволява. Реши на приключи с възрастните любовници, дори и с нейните набори", твърдят близки до примата на попфолка.

Близки до атлетичния самец разкриха пред "Уикенд", че родителката му, която той обожава и с която са много близки, е останала без думи от аферата му с наборката Глория. Доста скпетична била и сестрата на Добрев, но като млад човек приемала спокойно нещата и знаела, че всяко чудо е за три дни. Не е изключено мускулягата да има и други завоевания във фолка и като нищо може да се окаже новия Коко Динев, макар и без неговата неизтощима банкова сметка.