Той загуби дуела с шампиона от трети сезон Яни Андреев с 4 на 11 точки. „Опонентът беше силен, по-добре се представи. Влязох малко пренавит, докато той има опит и от предишното си участие“, сподели 35-годишният хандбалист в „Тази сутрин“ Емоциите у него са разнопосочни, има разочарование, но и много положителни моменти.

„Там срещнах хора, с които ще поддържам връзка. Моят фаворит за победата е Иван, подкрепяхме се взаимно с него“, призна Калин, който преди две години напуска професионалния спорт и се занимава със строителство. „В моята дейност не използваме пирони и брадви, а триони съвсем рядко, така че нямах много опит в това. Във „Фермата“ научих за себе си, че мога да бъда по-търпелив, да не избухвам“, сподели Калин

Със съпругата си, която е украинка, имат 4-годишна дъщеричка. Вече 5 години семейството живее в село Долна Диканя. „Стана случайно. Хареса ни там, чувстваме се много добре. На село е по-добре, отколкото в града… Със сигурност им е било тежко без мен толкова време, като знам на мен какво ми беше. Имаше сълзи и емоции, когато се прибрах“, разказа Калин Евтимов.