Талантливата бесарабска българка успя да го направи едва от третия опит. Участничката в осмия сезон на „Фермата“ отново залага на авторска песен на фолклорна основа, по текст на най-близката си колежка. Към момента Лилия не издава повече подробности, но разказа за два неуспешни опита да влезе в студио

„Когато прочетох текста сълзите сами се стекоха от очите ми, защото не очаквах толкова красиви и емоционални думи. Опитах се да я изпея, но нещо сякаш ме хващаше за гърлото и не позволяваше да запиша демо, за да направим аранжимента. Уговарях на два пъти студио, но когато стигах там преценявах, че ежедневните проблеми и настроение ми пречат да вложа цялата си душа. Успокоих се и си казах, че негативните емоции не трябва да контролират нито моя, нито живота на другите хора. Така третият опит се оказа успешен.“, сподели Лилия Семкова.

„Славеят на Фермата“, както я наричат почитателите на риалити формата, вече е в трескава подготовка за заснемане на новата си песен и планира премиерата да е след коледните и новогодишни празници. Преди това, обаче, е подготвила интересна колаборация, която предстои да излезе в края на седмицата.