Пред UNA TV победителят заяви, че не разбира как така българите са позволили сърбин да победи и да спечели парите. Всъщност Алекса обяснява и как се е случило това. Пред журналиста той разказва набързо елементите на играта и споделя, че е бил добър и на Арената, и в социалната игра, но и в елементите на прецизност, баланс и разбира се - пъзела. Сръбската медия нарича "Игри на волята" най-популярното, най-гледаното и най-трудното българско риалити, което прави гордостта на западните ни съседи още по-голяма.

"Не съм мислил, че ще съм този, който ще стигне до финала и ще победи", споделя и пред UNA TV Алекса. Борецът разказва и за изпитанията на т.нар. Обиталище, където със седмици е бил под звездите и без каквато и да е храна. С влизането му в племето на Супергероите не станало по-лесно, твърди Алекса, защото там заварил коалиции.

Алекса споделя, че не му е било лесно и с българския, но в крайна сметка се е наложил като лидер в племето, който е влияел на това кой за кого да гласува. Що се отнася до голямата награда, Алекса и пред сръбските журналисти казва същото - Елица е тази, която ще реши какво ще се случи с парите. Междувременно Алекса се завърна в Instagram, след като профилът му беше блокиран след победата в шоуто, пише vbox7.