Певицата е категорична, че се забавлява с материалите, които твърдят, че се е подмладила с 40 години. Hotnews.bg обаче такъв материал не е видял, за разлика от десетките статии и коментари, че след като си отряза носа и опъна бръчки за 50-ия си рожден дет, огън-момичето не прилича на себе си. Камелия обаче явно се харесва и дори приема комплименти за новия си външен вид, става ясно от нейно интервю за вестник "Труд".

-Напоследък в социалните мрежи много се коментира, че изглеждаш като момиче. Каква е твоята тайна? -Много ме учуди един материал, че съм се подмладила с 40 години! После ми стана забавно. Истината е, че когато човек е светъл отвътре - той свети и отвън.

Тя признава още, че тъкмо се била решила на сватба с дългогодишния си приятел Цветин и ковид кризата спряла всички събития. "Мисля, че си има ред на нещата, които трябва да се случат. Когато ние сме искали и природата по някакъв начин ни е пречела, защото като бяхме решили и точно стана пандемията. Аз исках да направим голям купон за юбилея ми, а то затвориха всички ресторанти... Така че, следваме естествения ход на нещата, но по принцип ни е кеф и сме отворени за сватба".

Камелия признава още, че не е следила този сезон на "Гласът на България", в който ментор бе Галена, но поддържа чудесни отношения с участници от минали сезони. "С Керана сме много близки, тя даже често ми изпраща поздрави по вайбър от свои участия, на които специално за мен забива „Луда по тебе“! Тя понякога идва и на мои участия и въобще е много готин човек, освен че е перфектна като артист. Нея много си я обичам, радвам се на успехите й и се чуваме редовно. С Влади-Графа също се чухме наскоро, с Поли се видяхме, както и с Мишето Филева", казва изпълнителката за "Труд".