Изпълнителката на "Огън-момиче" публично оповести, че си е подарила операция на носа за своя 50-ти рожден ден преди една година и още тогава предизвика остра полемика с решението си. Клъцването певицата обясни с факта, че това е единственият орган в тялото на човека, който продължава да расте през годините и тя не се чувства комфортно от този факт.

Още тогава почитателите бяха категорични, че и Камелия влиза в калъпа на останалите си колежки, които си приличат като две капки вода с еднакви носове, скули и устни и днес е ясно, че са били прави. Една от приятелките ѝ в попфолка обаче- Глория, я защити в коментарите под една от новите ѝ снимки в Инстаграм с думите: "Страхотна си! Ще правиш, каквото си искаш" .

"Не мога да я позная. Не знам дали е от прическа, грим, подобрения по лицето, но това не е Камелия. Все още не мога да я приема с новия нос", пише читателка на Hotnews.bg. "Всички фолк певеци са направени в един калъп,не можем да ги различим коя коя е", пише друга. "Дали се познава, когато се гледа в огледалото ? Къде е старата Камелия? Харесвах я! Но сега е творение на естетичен хирург.Въпреки това,жива,здрава и много щастлива да е!", коментира трета.