На видео в социалните мрежи се вижда, че на Мария Илиева тази музика не и е чужда, а дори напротив. След Диоана, Тита и Гери-Никол и Мария Илиева залитна в лекия жанр. Импровизираното дуетно изпълнение предизвика бурни реакции в социалните мрежи, където веднага заваляха одобрителни коментари от феновете на двете изпълнителки. Те изразиха надежда Преслава и Мария Илиева да направят скоро и чалга дует.

Освен че пее, майката на две деца Мария се раздава и с кръшни танци, които ясно показват, че най-сетне е свалила излишните килца след раждането на дъщеря си София. Преди години Илиева бе страстна опонентка на фолк жанра, но после смени тона. Тя дори бе изловена от папараци да купонясва с Елена Паришева и Преслава в чалга клуб, а през 2012 година публично похвали лекия жанр.

"Аз не бих винила чалгата. Факт е, че е индустрия и това е похвално, защото един човек успя далновидно да прецени каква бизнес политика да има и наистина направи много сериозен бизнес от това", обясни тогава попизпълнителката.