Изпълнителката си поговори с фенове в инстаграм заради новата си песен и клип, които ще пусне до броени дни. Един от тях обаче не пропусна да се поинтересува защо двете певици са смразени. Преси бе категорична:

"Не сме скарани. Говорим си, просто не сме толкова близки, колкото преди. Винаги ще е моето слабо място", написа Преслава. Галена и Преслава, които навремето заедно стартираха кариерите си и даже са живеели заедно, помагайки си във всичко, се изпокараха отдавна, но така и не се разбра причината.

Слухове имаше всякакви и напук на всеобщото любопитство, двете удържаха на изкушението и никога не споделиха защо настъпи разрив в дружбата им. Според най-пикантният двете не могли да си поделят Фики, когото Галена бързо задоми и дори му стана кума. Един от малкото пъти, в които Галена не пропусна въпроса, бе през 2017 г. в предаването „Папараци”. Тогава пайнерката подчерта, че причината за разрива в приятелството й с Преслава не е наградата „Певица на годината”.

Това бе най-коментираната тема дотогава – Галена се била обидила, че колежката й пак взима приза, заради което и не се появила на церемонията. Наградите, каза тогава Мама Ураган, за нея никога не са били важни или са важни до толкова, колкото са за феновете й, които винаги се вълнуват. Галена обаче така и не издаде защо с Преслава вече не са приятелки.

Преслава говори и за отнощшенията си със Софи Маринова, с която се запознала още в началото на кариерата си. Ромката я похвалила, а Преси решила, че снимат скрита камера. Ивана пък се изказала много ласкаво за певческите способности на Преслава още при старта на работата й в "Пайнер".