На купона бе цялата ВИП гарнитура на България с едно забележително изключение-Галена. Двамат с празнуващия са рамо до рамо в "Гласът на България", но фолкдивата не е сред празнуващите. Катето Евро, Мария Игнатова, Диана Любенова, Мариана Попова, Алекс Раева, Орлин Горанов, Мария Илиева пиха и пяха на празника, като не забравиха да си вземат и книга, която Киров е написал специално за юбилея си.

Особено внимание предизвика появата на Димитър Рачков с Анита, придружени от Криско. Незапознати спретнаха интригата, че блондинката е отишла на концерт, вместо да празнува имен ден с мъжа си, но истината е, че и двамата бяха на купона на Любо и се забавляваха на макс, въпреки че и комикът имаше повод да почерпи за Димитровден.

В книгата "Всичко е имало смисъл" изпълнителят разказва искрено и увлекателно историята си, а специален щрих към нея добавят негови близки и колеги, които се включват със спомени и отношение, за да представят в пълнота твореца и най-вече човека Любо Киров, допълват от екипа на артиста. "Тази книга събира всичко, което съм през моя 50-годишен период, не само за себе си, но и за хората", казва Любо.