Раздяла, нова връзка, сватба, а сега и бебе?! Последното обиколи всички медии, като твърденията се появиха, след като Златка Райкова, бившата на Джизъса, се похвали с коремче. Това нямаше да е изненада, тъй като новините около двете двойки на двамата бивши сякаш се състезават една с друга - първо Благой обяви връзката си, а после и Златка. Джизъса вдигна сватба, след това Карен сложи диамант на ръката на плеймейтката. Последва и въпросната бременност, обявена с екзотична снимка от Малдивите.

Чака ли и Джизъса бебе? Отговорът засега е категоричен. Снимката се появи в профила на футболиста, а на него виждаме младото семейство да позира след добре прекарана вечер. Както се вижда обаче, коремът на Полина е почти залепен за гърба. Което, разбира се, не изключва например една ранна бременност, но напълно отхвърла предположенията на родните таблоиди, които писаха, че Полина скоро ще влезе във втория триместър.

Всъщност Благой Георгиев вече коментира идеята за бебе номер 5. Направи го в телевизионно интервю, в което заяви, че двамата с Полина първо искат да се опознаят, а след това ще мислят за дете, припомня vbox7=