„Аз съм човек, който има нужда то любов и естествено, имам човек до себе си. Тези отношения са изключително сложни и аз винаги казвам: Хора, не се бъркайте, защото във всичко друго можеш да дадеш съвет, да дадеш мнение, но в личните отношения не може човек да се бърка, защото никога не мое да знаеш точно какво е“, сподели Кубрат пред Нова телевизия.

Боксьорът няма нужда от това да се показва публично с новата си половинка и дори припомни опита си досега. „Видяхте колко дълго – 13-15 години, бях с човек, който е известен. Бяхме в публичното пространство… Любовта няма нужда от показност. Тя просто е любов и на съвсем друго ниво. Баща ми казваше, че най-важният въпрос е кой е човекът до теб. Кой ще избереш. И беше прав“, споделя още Кобрата.

Андреа не прие радушно новината и даде няколко знака, от които се разбира какво мисли по въпроса. Тя сподели клип от интернет риалити формат, излъчван преди време за отношенията между двамата. „Тя се съсипа психически след раздялата им. Много ми е жал за нея. Ако не беше Андреа, той нямаше да стигне доникъде. Купил е апартамент на любовницата си не заради нея. Това го знам от общ приятел. Личи си, че духом тя не е добре. Много ми е тъжно, свива ми се сърцето за нея“, споделя един от участниците, като Андреа отново е споделила видеото, за да подчертае реакцията си.