Но след „Игри на волята: България“, решихме да се преместим тук. Ще бъде по-лесно на Елица, за да е по-близо до семейството и приятелите си“, споделя големият победител в четвърти най-екстремното риалити Алекса Ерски. Той и половинката му, олимпийската шампионка по борба Елица Янкова гостуваха на Лора Крумова,

„На мен Белград ми харесва. Не го усещам като чуждо място. Традициите, манталитетът и характерът, който имаме са сходни. Все пак и Варна и Белград се намират на 400 км от София. Единственото, което ми тежи е да съм далече от приятелите си“, допълва Елица.

„Празнуваме Коледа по два пъти, тъй като в Сърбия се празнува по старому – на 6 януари. На 24 декември, за Бъдни вечер сме си в България, на Коледа на 25 декември също сме тук. През януари отиваме в Сърбия“, разказва Елица.

Един от треньорите на Алекса е българин – Стоян Добрев, а самият той признава, че вече повече от 5 години е свързан с България. „Той е един от най-добрите треньори и лагерите с националния отбор са тук – в Белмекен, в Тетевен, в Самоков. Всяка година по три месеца изкарвам тук. Усещам повече любовта на българите към сърбите, отколкото обратното. Семейството ми се радва на Елица и на моя избор. Досега съм живял с родителите си и с брат си. Но идва моментът да се отделиш и да създадеш свое. Ако си намерил правилния човек. А аз успях“, категоричен е Алекса.

За Коледа Елица получи и годежен пръстен от любимия си. На кадрите може да се види и как любимия й слага бижуто на пръста. Елица също така показа и новия дом в София.