Спортната журналистка показа елхата в дома на родителите си в Лозен и празничната суматоха около нея, предизвикана от многото подаръци за Мишо и Йоан. По традиция тя държи камерата далеч от лицата на синовете си. Преди два месеца таткото Петков публикува статия за вредата над малките деца, чиито родители ги изтипосват често в социалните мрежи и явно Маданска се съобразява с желанието му.

По същото време бившият шеф на новините показа елхата в своята къща на другия край на София-в Бистрица и така ясно показа, че дори Коледа не е в състояние да събере бившите влюбени. Два дни след Рождество по-малкият син на двойката Мишо стана на 1 годинка.

Спортната водеща не говори публично за личния си живот, но пред приятелки изтъкнала, че причина за разлъката е тежкият характер на Венелин. Петков бе отстранен от поста директор на Би Ти Ви новините в края на 2020 г. Оттогава станал още по-сприхав и Маданска все по-трудно го издържала. Той не участвал активно и в грижите за синовете си. Николета едва се оправяла с две породени деца.

Интимните отношения на работното място не са нещо ново за Петков, който имаше дълга връзка колежката си Гена Трайкова, а след това любеше бившата водеща на предаването „COOL...T” - Поли Гергушева.