Николета и Ники отпразнуваха идването на 2023 година на остров Бали, след като преди това отдъхваха в тузарски комплекс в Сейшелските острови. Островът не ги посрещна подобаващо, но това не развали настроението на плеймейтката. "Най-накрая се завърнах. Обичам Бали винаги, когато вали", написа Лозанова, която бе и преди е била на Бали, където стана на 30 години през 2017 година. По бански празнува и певицата Алисия, каято както писахме, е на остров Шри Ланка.

Повечето й колежки обаче бяха на работа в празничната нощ. Преслава пя на почиващите в луксозен хотел, а компания в ранните часове на нощта й правеше щерката Паола. Емилия веселеше гостите заедно с Димитър Рачков, който продължи купона в дискотека заедно с любимата си Анита. Криско също бе в компанията на Цвети, а Анелия на богаташа Любомир Захаринов, на който публично се обясни в любов преди месеци.

Азис, който уж се ожали, че е в болница, посрещна 2023 година с Ивайла Бакалова. Миската бе в баровската си къща заедно с дъщеря си Рая и бебето Вяра. Антоанет Пепе, която спря да крие връзката си с Иво Карамански бе с него и децата в хотел. В планината посрещна новата година и прясно сгоденият Александър Кадиев