Уви, не беше, както ми обещаха. Нямаше никакъв хонорар. Точно затова и казвам, че ако отново ми предложат да участват във форматно предаване, ще приема само срещу много добър финансов стимул. Вече знам какъв е процесът и за мен не си струва да участвам без пари в него". Това заяви в интервю за „Уикенд“ Виктор Стоянов.

„Никога не съм бил женен, но от много време не съм сам, имам жена до себе си. От началото на 2022-ра не съм ерген. Докато излъчваха първи сезон на „Ергенът“, имах приятелка – Мария Тарашманова. Срещнахме се на спортно мероприятие, където се засякохме покрай общи познати. Не беше любов от пръв поглед, но просто се случи така, че в един момент се влюбихме един в друг“, разкрива Виктор.

Той е категоричен, че не е имало никакъв шанс да стане гадже с победителката Виктория Капитонова. „Към днешна дата не поддържам отношения с нито една от участничките. Това е нещо напълно нормално и естествено. Всеки от нас си има своя личен живот и е поел по пътя си. Искам тук да защитя участничките в първия сезон на „Ергенът“. Там всички бяхме изключително изнервени, натоварени, изморени и гладни“, допълва мачото.

„Хората трябва да се смирят малко и да не се съдят толкова сурово и крайно дамите в предаването. Нкиак не беше леко. Гледайки някои от епизодите на „Ергенът“, видях, че основно се е търсел сеир. Реално участничките не бяха толкова лоши, колкото ги показаха“, разкрива още Виктор.