Футболистът и съпругата му Полина обитават къща в столичния квартал Банкя. Тя е притежание на заможното семейство и брюнетката е израснала именно в нея. Въпреки че в медиите момичето фигурира предимно като наследница на хотел във Велинград, всъщност семейството е от София и от години притежава имота в столичния квартал. Поради ангажиментите на родителите на Полина те прекарват голяма част от времето си в курортния град. Затова младоженците се нанасят във фамилната къща. През повечето време са само двамата, но когато тъстовете са в столицата, нощуват при младоженците.

Благо е забелязван в квартала още от началото на връзката си с Полина. Наскоро и девойката сама потвърди къде живеят двамата в отговор на въпрос от фен в социалните мрежи. Тя запази мълчание защо двамата са решили да живеят в нейния дом, а не в ново собствено жилище. Не е ясно с какви имоти разполага към момента Георгиев. В годините, в които живееше с Христина Витанова, двамата притежаваха луксозен имот в Горна баня. В имението в двора имаше параклис, а интериорът бе изцяло по поръчка. След раздялата къщата остана за Христина, но след това и тя я продаде.

Докато беше семейство със Златка Райкова, двамата живееха под наем в затворен комплекс в кв. "Манастирски ливади", временно живееха и в малък апартамент, собственост на Златка. Преди години тя си го купи с хонорара от първото участие в "Биг брадър". След раждането на Благой-младши жилището отесня за тримата, но така и не купиха общ имот, припомня "България днес".