Миналата седмица бившата плеймейтка бе разделена с мъжа си Христиан заради върлуващия зимен грип, който двойката си донесе като бонус от новогодишното им пътуване до Виена. Състоянието на Светлана наложи да бъде хоспитализирана за няколко дни. След като лекарите овладяха положението, завръщането й в имението на Гущерови бе отбелязано с мощна, почти десетминутна зара, забеляза Hotnews.bg.

Явно няколокодневната раздялата със съпругата му е била трудна и болезнена за Христиан Гущеров, и затова е решил да отзнаменува изписването й бохемски. Редови съкварталци на фамилията нямат спомени над къщата на Гущерова да са е гърмяла пиротехника даже и покрай раждането на трите им деца.

Междувременно Светлана качи в социалния си профил снимка от хотел "Даниели" във Венеция, където отбеляза 35-ия си рожден ден. Блондинката притесни част от последователите си заради слабата си фигура. Загрижени за здравето й някои от тях я посъветваха да се храни повече. Многодетната майка постоянно получава критики за това, че е твърде слаба, но тя не се впечатлява от това и почти винаги е на хранителен режим, комбиниран с фастинг.