Двамата са разделени отдавна, но в момента са заедно на топло със сина им Габриел и приятели. Макар видимо да споделят снимки от едни и същи места, бившето семейство няма общ кадър. Инфлуенсърката обясни, че не смята да се обяснява за пътешествието, защото иска да су наслади на почивката си. Работохоличката приема като предизвикателство отпуската си, но смята да се възползва максимално от нея.

"Това пътуване е като глътка свеж въздух ЗА мен, за да си почина ОТ МЕН самата! Цялата история е много вълнуваща, но не мисля да разказвам сега, защото съм дошла да си почивам!‍(истинското предизвикателство в моя живот) Габриел летя за пръв път със самолет и макар и с инфарктни ситуации по пътя към целта… ето ни СЕГА. Тук и сега…. както е модерно да се казва.

Дори лошото време по време на почивката не е в състояние да накара Богданска да обясни защо е решила да почива с бившия, който според признанията й я наранил жестоко с решението си двамата да се разведат. Петканов пък неуморно инфлуенсърства от азиатската държава, но също много внимава Алекс да не влезе в неговия кадър.