Става въпрос за ММА боецът Георги Валентинов, когото пазарджлийката унизи преди 4 години, като спеше с Джизъса зад гърба му и в крайна сметка го заряза заради него. Преди да му открадне гаджето, ритнитопковецът даже беше в приятелския кръг на Жоро. След това Георгиев даже се страхуваше да се появи пред боеца, за да не бъде пребит.

HotNews научи от свои източници, че Валентинов ще е един от участниците в "Сървайвър". Очаква се риалитито да започне излъчване в последните дни на месец февруари. Както вече писахме, терена ще е в Доминиканската република, но от bTV все още не са обявили екзотичното място.

Златка скара приятелите Благо и Георги.

Очаква се да има интересни развръзки в "Сървайвър" между Благо Георгиев и Георги Валентинов заради личните им взаимоотношения. Още повече, че двамата са били приятели. Дали ще се помирят в риалитито или по-скоро ще гледаме войната на баджанаците, ще стане ясно много скоро.

HotNews разкри преди дни и други двама от участниците в екстремния формат. Това са фолк певицата Татяна и братът на певеца Константин - Светослав. Тази година шоуто ще има отбор на популярните и такъв, в който ще гледаме с неизвестни на масовата публика хора.