По всичко личи, че тазгодишния "Сървайвър" ще се превърне в нещо като екстремен "ВИП Брадър" и "Биг Брадър" в едно. Популярните имена в шоуто са цели 12, а другият отбор пък ще е основно от неизвестни. Към кръга на ВИП-овете ще се присъедини и носителката на титлата "Мис Дупе" Биляна Йотовска. Красавицата е и фитнес модел, писател и инфлуенсър. През 2016 г. печели златен медал във фитнес турнир за жени Olympia Flex Magazine Model Search в надпревара между 56 участнички от целия свят. Избирана е 3 пъти за модел на корицата на списание „Плейбой“. Тя е също автор на книги на здравословна тематика, заради което я следват много жени и мъже.

12-ият участник в "Сървайвър" също може да се нарече известен. Той е кадър на bTV, като го познавате основно от сериала им "Революция Z". Става въпрос за певеца и музикант Тино. Кирил Хаджиев, както са истинските му имена е от София, но държи да отбележи, че се определя като варненец. След като завършват висшето си образование в София, неговите родители се завръщат в морската ни столица и Тино е отраснал именно там – край морето. След завършване на руската гимназия във Варна той се впусна в света на музиката. Попада и в шести сезон на "Гласът на България" през 2019 г. и достига до престижното второ място в шоуто.

Ето кои още влизат в "Сървайвър 2023", официално обявени от телевизията, която ще излъчва проекта: двамата бивши на Златка Райкова - футболистът Благой Георгиев и ММА боецът Георги Валентинов, актьорът Филип Буков и колежката му Снежана Макавеева, фолкфурията Татяна, готвачката от "Мастър шеф" Божана Кацарова, миската Марго Купър, инфлуенсърката с най-много татуси - Стефани Разсолков и влогърът Стефан Попов-Чефо.

Според източници на HotNews в "Сървайвър" ще има и още един участник по изключение. Неговото име обаче е в абсолютна тайна. Очевидно става въпрос за много популярно име, с което продуцентите ще предизвикат сензация.