Хейтът яко заваля и то на личната й страница във Фейсбук, където се изписаха десетки коментари, кой от кой по-критичен и съсичащ самочувствието на смуглата изпълнителка. Някои я описаха "с жабешка уста и много нагла", други пък се захванаха да нищят ситуацията с актьорските й напъни, които бяха причината Марианка да избухне преди дни. "Не съм ви гледала представлението ама тия обяснения хич не са наред. Не е задължително всеки да го хареса. И досега не съм чула някой актьор да се оплаква ,че някой не му е харесал представлението", остро критикуват брюнетката.

Някои я подхванаха и по повод неотдавнашните намерения на изпълнителката и мъжа й Веселин Плачков да се махнат от България. "Нали беше тръгнала да напуска страната, сега ми се прави на интересна. Плю, плю, а сега голямата работа", пишат недоволни на страницата на певицата от "Евровизия 2006". "Скрий се отново бе женоо! Човек да слуша песните ти, но да не те гледа. Падна ми в очите с твоите интриги, наглост и безсрамие!", сечат яко по Попова.

Певицата се появи супер неглиже във видеото, което касае постановката й, а това също се отрази на много от коментарите като например този: "Офф,Марияна, Марияна, мрън, мрън! Ти първо малко в по-угледен вид да се беше показала. И съвсем не казвам да си изкуствен клониг, напротив! Другото е излишно, вече да го коментирам! Човек първо трябва да мисли и след това да говори, а тя направи обратното с нейният дълъг език. Сама си нанесе омразата на хората. С много голямо самочувствие е и това е дразнещо."