Изпълнителят на "У-а" дирижира кратък скеч, в който намеси темата за наркотиците, с които го спрягат много пъти, а и неотдавна отново. На видеото Светослав и Константин се забавляват в мигновена игра на "тука има, тука няма, къде е ампулата", статисти за фон са братовчедките им Лияна и Зорница.

И както уж го готвел за "Сървайвър", изведнъж фолкаджията намеси и темата с кокаина. Преди време в интернет се появи снимка на братовчедка му Зорница от дома на Коцето. На кадъра се виждаше, че на плота до нея има следи от "чичо Коко". В актуалното видео компанията е отново на същата локация и снима забавен клип по повод изпращането на Светльо за Доминиканската република, където ще е новия "Сървайвър". На финала на видеото изпълнителят отива при Зори, на същото място, на което е направила и предишната си скандална снимка и започва небрежно да замита с ръка мястото, на което вече сме виждали следи от бялия прах.

За Константин от години се пише и коментира, че е фен на забранените субстанции, но и този път звездата прокарва чувство за хумор към тези твърдения. Защо обаче решава да вкара този етюд по време на изпращането на брат си в "Сървайвър"? Навярно иска да му помогне за по-бърза слава, а за успехи на терена на Игрите в риалитито, ще видим много скоро.