Hotnews.bg припомня, че миналата година танцьорката Кристин изненада всички през март, като показа снимка на семейството си, увеличило се с още един член. Нейната втора бременност бе държана в пълна тайна, както и първата със сина Доминик. Тогава Тото и Кристин дори не уточниха пола на бебето, но бързо стана ясно, че Доминик си има сестра.

До преди дни обаче не бе ясно кога точно е родена малката. Сега майката хвърли яснота по въпроса, като честити рождения ден на своята наследница. Без обаче да назове името й, като просто се ограничава с думата "фея". Вече година родителите пазят в тайна името на второ си дете.

"Честит първи рожден ден, феичке моя ! Благодаря ти, че дойде в живота ни, много те мечтаех ! Нямам търпение тепърва да те опознавам, да наблюдавам как растеш и да видя каква ще бъдеш ! Само, моля те, бъди здрава ! Обичаме те много ! П.С : Вече си голямо момиче и е време да спиш по-спокойно и по-дълбоко нощно време, ако искаш да имаш хубава и усмихната майка", написа шеговито жената на Тото.

След като се роди синът му, Тото бе категоричен, че не желае детето му да се показва в публичното пространство, дори в началото не споделяше подробности за това как се казва, но тайната все пак падна. Тото, който напоследък се изявява и като водещ на ток-шоу и Кристин Петринска се ожениха в началото на юли миналата година, като тогава публикуваха само няколко кадъра от сватбата си в ресторант на брега на язовир Пасарел.