Изпълнителят с най-лиричния глас лъсна във видео, в което мачка пищната гръд на младо момиче. Фолкпевецът направо губи ума и дума от огромните гърди, които раздрусва нагоре-надолу за камерата.

"Катенцееее, гледай мамина душица. Може ли да си накърми децата, бе братле?", обръща се изпълнителя на "Един грам срам" към приятеля му, който заснема видеото.

Клипчето на Коцето и едрогърдата му приятелка се появява само седмица, след като певецът пусна в Instagram видео с Ивка Бейбе. На него първото нещо, което лови погледа са щръкналите зърна на водещата. При гледката на Коцето направо му пада ченето, който за да изрази удивлението си от видяното започва да издава нечленоразделни звуци наподобяващи ръмжене. Във видеото Ивка Бейбе направо си проси частен концерт от певеца. Като тя закачливо го пита кога ще й посвири на пиано.

"А ти кога ще ми посвириш на мене? Аз знам, че си инструменталист и ти, можеш ли да свириш на дудук с два меха, а? Биип...". Шеговито отвръща Коцето, цитиран от "Телеграф" на провокативния въпрос.