Въпреки, че за него чуваме едва сега, когато предстои участието му в "Сървайвър 7", мъжът имал доста самовлюбен характер и продуцентите предвиждат едни от най-големите разправии в риалитито именно с негово участие. Светослав Славчев се правел на интересен още по време на първите си срещи със съотборниците си, като изтъквал, че мястото му в отбора на Войните не било неговото, научи HotNews.

Светльо категорично заявявал, че той не трябвало да е в този тим, защото се смятал за по-популярен от всички останали в него. Вероятно причината е неговият брат Константин, който в действителност е известен заради кариерата си на фолк изпълнител. Или пък заради това, че се е снимал в няколко чалга клипове, последният от които на Диона - "Непокорна".

Всъщност Светльо отдавна имал мерак да влезе в риалити формат. Досега е ходил на всички кастинги за "Сървайвър" и "Игри на волята", но едва сега му се отваря парашута и има шанс да получи слава като на своя известен брат. Иначе Славчев, който видимо е спортна натура, развива собствен бизнес.