Hotnews.bg припомня, че по време на интервю за Тото Кали и музикантът от "СкандаУ" се подиграха на Глория.„22 албума и нито един хит, а кажи ми как може такова нещо?“, заяви Тото по адрес на младата баба. В същото време Кали с ехидна усмивка му отвърна: „Е, как някои ще ти кажат, че е пълна с хитове. „Ако бях се родила река, например“, на което Тото отговаря: „Какво е това?“

Сега, отново в подкаста на Тото, темата с творчеството на Глория коментира и Сашо Роман.

"Какво да кажа, много я уважавам, но това е певицата, която има 11 издадени албума и нито един хит", избъзика се Сашо с русчуклийката. Роман разкритикува колежките от лекия жанр заради залитането им по силикона.

Подигравката на Кали и Тото с Глория миналата година разбуни духовете в социалните мрежи и фенове им скочиха, обявявайки ги за злобари и изпълнители без възпитание, щом си позволяват да говорят така за колега. Самата Глория също не остана безучастна и благодари на почитателите си, които яростно е защитаваха. На Великден Кали поднесе извиненията си. Как сега почитателите на Гло ще приемат думите на Сашо Роман, предстои да видим.