Случващото се между Пулев и Андреа е на път да се превърне в сензация номер едно в родния шоубизнес. Оказва се, че седмица преди да му се роди втория син, той лично е честитил рождения ден на певицата в столичен ресторант. Това предполага, че екс-двойката е на път да се събере след големите скандали, които по-рано се вихреха между тях. Неотдавна фолк фурията показа снимка от рождения й ден, на която се вижда и Кобрата, който и е подарил скъп подарък - гривна на Картие за 12 000 евро. Хем за празника, хем за помиряването и събирането им, шушукат клюкари. Андреа написа към кадъра на стори в Инстаграма "За да не пишете пак "луда", уточнявайки датата - 23.01.2023.

Снимка от рождения ден на Андреа, на който Пулев е гост и се крие.

Приближени до боксьора издават, че той е на път да се върне при бившата си, с която ги свързват над 15 години връзка, като причината е повече от скандална. Майката на децата му - Розали Петрова се оказва схемаджийка и май добре е оплела Пулев с две деца, които се появяват почти едно след друго. За схемите й разкрива Андреа с телефонен разговор пуснат във видео в YouTube

Клипът представлява разговор с жената на бившия любовник на въпросната Розали. Ирена Драгиева твърди, че мъжът й е починал заради Розали, с който били любовници в продължение на 8 години. Записът на разговора между Андреа и Ирена е от 2020 година, мъжът й Ненчо е починал през 2016 г., а се е любел с настоящата на Кобрата от 2008 година, когато е била на 18 години.

От разговора, който Андреа води, става ясно, че тя е била сплашвана от Розали, която върти сделки за покупко-продажба на имоти, информация, която беше изнесена от звездата по-рано. Най-вероятно именно брюнетката ще строи сграда на общинския парцел във вилна зона „Киноцентъра“ между "Драгалевци" и "Бояна", който Кобрата купи на доста изгодна цена.

Преди да омае Кобрата, Петрова е била трета страна и в друг подобен триъгълник. Преди много години 33-годишната собственичка на агенция за недвижими имоти "Родекс Естейт" е имала отношения с Ненчо Драгиев - един от съсобствениците на столичния търговски център "Галакси". Това е видно от официална информация, която е на разположение в Търговския регистър.