Нов човек в екипа на Капките винаги се е приемал на нож, понеже феновете са свикнали с лицата на любимото предаване и с неохота приемат смени. Hotnews.bg припомня, че след като Васил Василев-Зуека се пренесе в Испания, зрителите трудно одобриха Герасим Георгиев. Сега обаче имат право да се дразнят от Салич, която не можа да се впише в шоуто.

Напрежението между новинарката от една страна и Рачков и Геро от друга можеше да се реже с нож и никакви фалшиви усмивки не успяха да я скрият. "Господин дойнов, как работите с това чудо?", изригна Геро към новинаря Николай Дойнов, който бе член на журито по адрес на партньорката му. Самата Салич пък демонстративно стоеше настрани от Рачков и Геро на сцената, като демонстрираше, че е тук да работи, а не да се забавлява.

"Съжалявам, но Ани Салич може да става за водещ на новините, но на това предаване - не. Много дразнещи и неадекватни включвания прави, непрекъснато прекъсва Рачков и Геро, не може да се нагоди към техния бърз и остроумен хумор. Схванато, суховато водене като по регламент. Не е разчупена като другите двама", пише зрител. „Повече пречи...не и се получава, няма чувство за хумор и не и е мястото там”, „скована, суховата, много неподходящо облечена и сякаш излязла за малко да въдвори ред”, коментират останалите.