Както Hotnews.bg първи писа, коремът на приятелката му Габи се видя още преди седмици по време на тяхно пътуване. През януари вестник "Уикенд" съобщи, че тя е бременна в шестия месец. Ако всичко е наред, напролет в дома на звездата ще се чува бебешки плач. Още преди близо година Иво Аръков сподели, че е готов да стане баща. Това беше периодът, в който той за първи път започна спокойно да говори публично за личния си живот, след като в продължение на години го пазеше в тайна. Именно тогава стана ясно, че има сериозна приятелка, с която се е запознал в началото на пандемията и вече живее с нея.

Днес Аръков потвърди пред LadyZone, без да дава повече подробности. Габриела Николаева е с 13 години по-младо от 34-годишната звезда. На нейната възраст никой не очакваше, че ще бърза да ражда. Явно обаче много обича актьора, защото вече е в напреднала бременност. Това ще бъде първото дете на Иво и Габриела, но не и първата бременност на бъдещата майка. Двойката вече имала неуспешен опит за бебе. За съжаление, Николаева пометнала. Сега обаче бременността вървяла безпроблемно

„Потвърждавам новината, но не искам да разкривам повече детайли. Нека не конкретизираме кога очаквам детето, ще кажа само „скоро“ – сподели 34-годишният Иво Аръков по телефона.