Претендентите за голямата награда от 150 000 лева, сред които са футболистът Благо Джизъса, ММА боецът Георги Валентинов, кулинарната фурия Божана Кацарова и актрисата Снежана Макавеева, останаха без багаж в Доминикана. Личните вещи на повечето участници били загубени по пътя им към острова - факт, който те установили с ужас след стъпването си в екзотичната държава, пише Лупа.

Там те трябва да преживеят три тежки месеца на изпитания и лишения. Куфарите на сървайвърите вероятно са се затрили в суматохата на летище София, където малко преди излитането им беше подаден сигнал за бомба. Проверката показа, че той е фалшив, но участниците в екстремното риалити отпътуваха с три часа закъснение. След като първоначалният шок отминал, риалити героите били стресирани повторно от новината, че са останали без малкото си дрехи.

Край най-топлите води на планетата - тези на Карибско море, участниците тепърва ще се сблъскат с още трудности, ще влязат в серия от епични битки и ще сключат сложни съюзи. В седмия сезон на предаването, който стартира в събота, 18 февруари, от 20 ч., зрителите ще имат възможност да определят кой от любимците им ще продължи напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона.