Мама Ураган първо отложи своя изява в дискотеката на колегата си Константин в София на 9 февруари, а после заяви, че няма да се появи и на следващия ден в дискотека в Силистра. Както обикновено, певицата не изтъкна конкретна причина, заради което въображението на почитателите й се развихри. Съвсем очаквано се заговори, че проблемите й са свързани с „диабета“ с инжекции за диабетици, заради която се смята, че в последната година звездата направо се стопи.

„За съжаление, и днес не се чувствам добре“, сподели Галена на 10 февруари.

Последно певицата, която на 21 май ще празнува 38-ия си рожден ден, изненадващо отмени няколко участия през август. И тогава се заговори, че причината е в „диетата“ й с инжекции за диабетици, пише Уикенд. Иначе при подобни поводи тя е изтъквала, че както на всеки друг, и на нея й се случва да почувства моментна умора.

Изглежда, тези доводи не са достатъчно солидни за феновете й, защото вместо да стихнат, слуховете ескалират. Още повече че след като преди дни сподели за неразположение, в бранша веднага се заговори, че се изразявало в повръщане. Това, както и виене на свят, главоболие са сред страничните ефекти на медикамента за диабетици, който периодично изчезва от пазара заради повишеното му търсене с цел отслабване