След като преди по-малко от година рускинята спечели "Ергенът", сега цъфна в Hell’s Kitchen като част от отбора на звездите в коит са още Деси Банова-Плевнелиева, Деси Цонева, Камелия Воче, Къци и т.н. Преди да грабне победата, но не и сърцето на ергена Виктор, Капитонова бе част от "Мастършеф". Въпреки това тя многократно е споделяла, че въобще не обича да готви и е участвала за да се рекламира. Сега обаче, ще се въхри в кухнята на шеф Ангелов, който бе много благосклонен към нея. Тя не скри, че е получила поканата в началото на годината, след като си уголеми устата.

"Беше неочаквано както за вас, така и за мен! На 11.01 получих това предложение. Не бях сигурна, че е за мен, но помислих и в последствие с удоволствие приех поканата! Радвам се да бъда част от това приключение!", призна рускинята в своя инстаграм профил и бе насърчена от следовниците си.

Зрителите на любимото предаване Hell’s Kitchen обаче са на обратното мнение. Те твърдят, че участието на Капитонова е грешка. "Всичко вървеше добре докато не се появи Виктория, защо трябва да я гледаме навсякъде!", се чуди зрител. "Тя е като Джеферович- напаст", ядосва се друг. "Чудя се кой от кого е копирал- Хелса от Сървайвър или обратното. И в двата случая не ме кефи идеята за отбор звезди, особено когато в единия ще гледаме хора, които сме ги гледали безброй пъти и още повече недоразумения като Виктория. Тази злобна и невъзпитана жена не трябва да показва навън носа си, ама някой чичко много я лансира явно", категоричен е трети.