Изпълнителката не издаде и кое райско кътче е избрала за отпуската си, който дълго чакала заради многото работа в последните месеци. В интервю за Нова телевизия брюнетката бе категорична, че има човек до себе си и се чувства щастлива. "Истинска, чиста любов в днешно време се среща много, много рядко", обясни изпълнителката, чиято нова песен е вдъхновена от преживяното от самата Тита. Миналата година тя се раздели шумно с Недко Недков, като дори се появиха намеци за физическо насилие. Сега обаче Тита твърди, че всичко е било в рамките на нормалното и в една връзка трябва да се правят компромиси. Това повдига въпросът дали тя не се е върнала при Недко, който бе и причината тя да завие към чалгата.

„Текстовете в този стил са за любов. Исках да излея душата си, да покажа себе си. Освен това ние сме балкански народ и тези ритми са в кръвта ни. Смятам, че за момента съм направила правилния избор, занапред – ще видим”, каза Тита. "Хубавите жени не остават без внимание, но няма да кажа нищо а човека до себе си, защото предпочитам да говоря за музика", обясни още тя.

Недко изчезна от инстаграм в последните месеци, след като отхвърли всякакви слухове, че е посегнал на Тита. "Любовта е движеща сила в моя живот. Когато се чувствам обичана, се чувствам заредена", не крие щастието си Тита. Признава, че е загубила много приятели заради славата си, най-вече жени заради злоба, ниско самочувствие и интриги.