След трудно гласуване и много сълзи, тази седмица нито една двойка не напусна вилата на любовта. Сапуненото изпитание за двойки завърши с победа за Кристина и Артьом, които добавиха 3000 лв. към своята сметка. След участието си елиминации кристина обяви, че всеки път при процедурата ще реве много и не скри сълзите си от останалите съквартиранти.

На дъното на класацията останаха Милена и Цветелин, които се представиха най-зле и в индивидуалните игри. Останалите номинирани двойки бяха Галина и Владимир, Сани и Иван, Алекс и Феодор. След отлично представяне в индивидуалните игри и отборното предизвикателство, „Супердвойка на седмицата“ отново станаха Радина и Петър.

Двамата трябваше да изберат коя пета двойка да се присъедини към вече номинираните четири. Изборът им падна върху Поля и Здравко, а аргументите в подкрепа на решението им поставиха под въпрос тяхната искреност. В изпитанието за спасение, двойките трябваше да изядат три понички, поставени при трудни условия. Алекс и Фео бяха най-бързи и първи се спасиха от елиминация, но задачата се оказа твърде трудна за Иван, който не даде всичко от себе си и се отказа

Цветелин пък не беше достатъчно бърз и с неговата партньорка станаха втората двойка, която се бори за оставане във вилата на любовта. След почти равностойно и много емоционално гласуване, участниците, които събраха по-малко подкрепа бяха Александрина и Иван. Емо Чолакова обаче съобщи, че тази седмица нито една двойка няма да напусне надпреварата.

“Имате няколко дни да докажете на всички, че вашето оставане в предаването си е заслужавало“, добави още водещият. Ще се възползват ли от неочаквания подарък Александрина и Иван? Какви са новите изпитания, пред които ще се изправят двойките следващата седмица, не пропускайте новите епизоди на най-романтичното предаване в ефира – в сряда и в четвъртък