Бившият годеник на Златка Райкова заяви по-специално отношение към моделката и бивша миска Марго Купър. Дали обаче интимната нотка вкарана във вчерашния епизод на "Сървайвър" ще запази присъствието на красавицата в бъдещите игри на продукцията, за да може да развие любовен сюжет между двамата ще се разбере още тази вечер, когато ще стане ясно кои от номинираните ще оцелеят. Марго е сред номинираните за изгонване заедно с хиперемоционалната готвачка Божана Кацарова и актрисата Снежина Макавеева.

Голяма вероятност от Доминикана да си тръгне има Божана, която е сред най-досадните участници за зрителите. От друга страна пък присъствието й гарантира нови интриги и разправии в отбора на Известните, които ще са ключови за интереса към продукцията по-нататък, смятат зрители. Засега най-безинтересна остава Макавеева и има вероятност и тя да напусне острова.

Иначе близостта между Марго Купър и мускулягата Георги Валентинов се задълбочава с всеки изминал епизод. Освен, че той много й помага в това да се развива и представя по-добре в силовите игри, вчера видяхме и намеци за менделсон на острова. Макар и на шега, Жоро показа интереса си към дамата, която обаче обяви, че няма смисъл от такова събитие, защото отговорът накрая щял да бъде "Не".