Актрисата Мария Бакалова и нейният приятел Валери ги аплодираха в публиката. Основният мотор зад събитието беше Гери Турийска, която успя да превърне силната женската енергия в неудържим емоционален ураган. Писателките Ваня Щерева, Милена Фучеджиева и Цветелина Цекова, певиците Мила Роберт и Прея, оперните звезди Мила Михова и Дарина Такова, политикът и социален предприемач Елисавета Белобрадова и моделът Пам Велидис се осмелиха публично да разкажат какво е чувството да бъдеш подценявана, а понякога и директно осмивана.

Без да се крият зад клишета и захаросани фрази, в известен софийски клуб, те разкриха как са се справяли, когато са били отхвърляни, включително от близките си и откъде са намерили сили да превърнат раните си в мъдрост, самоирония и залпове от смях. Жените, които често смятаме за неуязвими към чуждото мнение, не само споделиха разочарованията и победите си, но и ни напомниха защо има смисъл да пазим свободата си, да влагаме цялата си енергия в това, в което вярваме и да не позволяваме да ни размахват пръст.

Гери Турийска, която е движещата сила зад "Пощенска кутия за приказки", сложи музикалната удивителна на събитието с песните от албума си "Complicated Relationship", а лимитираната колекция SISTERHOOD на аnswear.LAB, вдъхновена от женската солидарност, добави оптимистично розово и футуристично сребристо към аутфитите на сцената. Тя донесе и посланието, че когато си помагаме една за друга, ние сме много по-силни, а талантът ни блести по-ярко.

Като подкрепя проекта "Виж какво, моето момиче", модната платформа Answear застава и зад неговата благородна кауза. Приходите от книгата, в която са събрани десетки вдъхновяващи истории, ще отидат в подкрепа на жените в изкуството и образованието, и ще сбъднат мечтите на новото поколение способни и амбициозни момичета. Мария Бакалова, която покори Холивуд и непрестанно доказва на света, че всичко е възможно, обеща да се включи в следващото издание на сборника.