По специално Италия, където всъщност е завършил модното си образование. Млади експерти в модната индустрия удариха рамо на нашето момче в сървайвърския му подвиг. Елиз Нзузи, която е основател и креативен директор на модния блог и агенция Miss Maltese публикува видео в Инстаграм акаунта си, с което пожелава успех на Едис в Survivor.

Видеото е откъс от първия лайфстрийм на платформата, в което Едис взима участие и разказва за приятелството им и работата си като моден дизайнер. Miss Maltese е агенция, която събира млади артисти и дизайнери от четирите световни модни столици - Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж. Организират също така партита на Седмицата на модата в Милано, на които гости са творци от цял свят.

Модният дизайнер с американски произход, но позициониран в Италия - Мариана Пароди също подкрепи изявата на Едис Пала в "Сървайвър". Дамата му пожела победа с тяхна обща снимка, направена миналото лято. Дамата работи и живее в Милано, като залага на нестандартни ръчно плетени тоалети.Мариана Пароди и Елиз Нзузи са колеги на Едис Пала от модния колеж NABA в Италия, който завършват преди години. Освен състудентски отношения ги свързва и приятелство, което обяснява подкрепата им в този важен момент за дизайнера.