Това откровено призна в предаването "Търси се" по Би Ти Ви моделката, която отново стана майка, въпреки че надхвърли 40 години. "Господ ми каза в сън, че ще имаме момиче, ще е здраво и ще сме много щастливи. Гласът ми заяви: "Желанието ми е детето да се казва Вяра". Не мога да кажа, че забременяването беше трудно, а че пътят беше красив", сподели Бакалова. Една от най-красивите носителките на титлата "Мис България" в историята зачева ин витро от бизнесмена Веселин Денков.

"Искам да кажа на всички хора, които желаят да имат деца, че няма невъзможни неща. При нас се получи от първия път, защото много вярвахме. Ако Господ е решил, ще имаме и второ дете. Ако е момче, ще го кръстим Виктор", добави Бакалова, която е майка и на 20-годишната Рая. Първоначално моделката и любимият й мъж очаквали близнаци, но постепенно се развило само едното бебе.

"Първата ни среща беше в началото на века, след това не съм я виждал. До нея се уча основно на търпение, трудно ми е с мъжкия й характер. Аз съм по-балансираният и спокоен човек. Вярата ни доведе до Вяра. Детето е ин витро, като всичко случи се в Турция. Дълги години ми беше казвано, че не мога да имам деца, но ето, че не са били прави", заяви Денков, който даде първото си публично интервю.

Бакалова призна, любимият й Веселин дълго време я обвинявал за нейната популярност, която довело до неговата публичност, а бизнесменът искал личният му живот да бъде запазен далеч от хората и прожекторите.