Блага, която е огрявала и страниците на едно от най-популярните мъжки списания напомни за себе си подобаващо, зачеквайки темата за мъжа, за когото искала да се омъжи, а именно футболистът Пламен Димов от "Левски". Известно е, че двамата са били почти сгодени, когато той я зарязва заради друга, а Блага едва не се побърква.

В подкаста на Блиц, където тя гостува, лъсна, че бившият й прескачал постоянно от цвят на цвят и "оправял" дори една от конкурентките й за сърцето на Виктор в първия сезон на романтичното риалити у нас, а именно Габриела. Самата Габи потвърди, че преди връзката му с Блага е имала интимни отношения с футболиста, който по нейните думи бил голям "курвар".

И двете стигнаха до извода, че "светът е малък". "Горко на жените, които ще се вържат на такива мъже и ще им вярват. Аз се радвам, че съм се опарила още навремето и сега съм доста по-бдителна със силния пол", отсече Бонбонова. А Габриела допълни, че понеже мъжете ставали все повече дефицитна стока, било нормално да се поделят между няколко жени. От цялата история стана ясно, че похотливият футболист въобще не е подбирал като ергена Виктор Стоянов.