Писателката Елена, за която се предполага, че е победителката в този сезон, реши да си „свери“ часовника и да намери отговори на въпроси от своята съперница Валерия. След като направи коментар пред своите дружки, че Валерия по-скоро завижда на Айлин за плуването с делфини, отколкото от факта, че каратистката е била на романтична среща с Евгени, Елена реши да говори направо с Валерия.

Моделът пък не скри, че вече не се чувства комфортно от създалата се ситуация между приятелката й и пианиста. Елена открито заяви на Виктория, че е оперирана от чувства, което пък я прави да изглежда като кралица, за каквато тя самата не я смята. Закрилницата на животни не влезе в тона, а директно сподели, че се чувства под прицел, тъй като всички погледи са вперени в нея.

Елена не спря да държи под прицел Валерия и прекъсна целувките й с Евгени, опитвайки се да я засегне отново с хаплив коментар за червилото. Моделката успя да прикрие раздразнението си, но напрежението между лидерките на двата лагера продължава да расте главоломно, видя Hotnews.bg.